Вікторія Боня: "шукайте косметику, яка підійде саме вам"

Категорії
Зміст
  1. Як змінюється щоденний догляд у залежності від сезону?
  2. Чи піддаєтеся ви на б'юті-провокації та популярні розрекламовані обіцянки?
  3. Якою ви бачите себе через 20 років?
  4. Який був найневдаліший б'юті-досвід?
  5. Улюблений засіб Intraceuticals?
  6. Яку б'юті-раду ви можете дати нашим читачам?

Модель, it-girl, трендсеттер, вeauty-блоггер і одна з найкрасивіших дівчат росії, відома та улюблена у всьому світі вікторія боня, поділилася своїми секретами привабливості, розповіла про улюблені засоби та про те, в чому полягає справжня жіноча краса.

Як змінюється щоденний догляд у залежності від сезону?

– Незалежно від сезону я приділяю особливу увагу очищенню та зволоженню шкіри, завжди використовую сонцезахисні засоби, у тому числі для волосся. Влітку з декоративної косметики на мені лише рум'яна та блиск для губ. Взимку в косметичці утворюється легкий тональний крем, а ось пудрою, незалежно від сезону, не користуюся важливо, навіть на зйомках.

Багато жінок у Росії, особливо після сорока, вибирають короткі стрижки, думаючи що так вони виглядатимуть молодшими. Тому я б радила дбайливо ставитись до волосся і не красти у себе природну красу.

Чи піддаєтеся ви на б'юті-провокації та популярні розрекламовані обіцянки?

– У б'юті-сегменті дівчата схильні прислухатися до лідерів думок – у тому числі я довіряю подругам, які захоплюються тими чи іншими засобами. Я в жодному разі не копіюватиму популярні тренди в модній індустрії, але якщо я знаю, що Intraceuticals працює і якщо на це ходять усі – обов'язково спробую.

 

Якою ви бачите себе через 20 років?

– Я бачу себе молодою та красивою, без хірургічних втручань (сміється). Я вкладаю багато часу та зусиль для цього зараз. З двадцяти років регулярно роблю пілінг, який освіжає шкіру, знімаючи клітини, що ороговіли, і систематично відвідую косметолога. Моє абсолютне кохання – російська лазня, вона дає справжній заряд бадьорості.

Який був найневдаліший б'юті-досвід?

– Не можу сказати, що був якийсь невдалий досвід, швидше за марний, коли я витратила час, а ефекту та задоволення ніякого. Але в такому разі я другого шансу не даю, надто дорожу своїм часом.

Улюблений засіб Intraceuticals?

– Улюблений засіб – лише Intraceuticals. Я без нього тепер не можу жити! (сміється) Виділити щось одне не можу – одне без іншого не існує. Не можна нанести тільки сироватку без зволожуючого гелю і крему з гіалуроновою кислотою. І немає сенсу купувати засіб тільки під очі, тому що Intraceuticals – це система, яка реально працює, але ідеального результату можна досягти тільки при комплексному підході.

Яку б'юті-раду ви можете дати нашим читачам?

– Шукати та відкривати для себе косметику та догляд, який підійде саме вам.
І як казала моя бабуся: «У жіночому волоссі захована сила». Багато жінок у Росії, особливо після сорока, вибирають короткі стрижки, думаючи що так вони виглядатимуть молодшими. Тому я б радила дбайливо ставитись до волосся і не красти у себе природну красу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*