Рецепти краси від лорда гевіна маклеод-валентайну

Категорії
Ця стаття була оновлена 03 06 2020

Хочете виглядати також дивно, як зірки голлівудського небосхилу, коли вони крокують червоною доріжкою назустріч своєму щастю та високим нагородам? Global PR Director світового австралійського бренду Intraceuticals лорд Гевін Маклеод-Валентайн поділився з нами своїми трьома ТОП-порадами. Його інтерв'ю було опубліковано на одному з найкращих сайтів Великобританії Glamour.

Дивлячись на бездоганну красу знаменитостей, легко припустити, що вони були благословлені досконалою шкірою від Бога. Насправді, це, звичайно, не завжди так. Постійні поїздки та подорожі, перевтома, недосипання, стрес під час зйомок та багатошаровий макіяж, який є частиною роботи, можуть призвести до знемоги будь-яку, навіть найобдарованішу природною красою шкіру… Саме тому підготовку до сезону «червоних килимових доріжок» ми починаємо зазвичай за кілька місяців до майбутньої події.

 

Порада 1: Зволожуйте шкіру, використовуючи крем з гіалуроновою кислотою!

Головним недоліком, від якого страждає більшість з нас, є втома шкіри, викликана зневодненням. Я рекомендую почати спеціальний кисневий відхід від Intraceuticals, покликаний глибоко зволожити шкіру та подарувати їй те невловиме сяйво, яке завжди супроводжує зірок на червоній килимовій доріжці, за шість тижнів до великої події. А закінчити безпосередньо у день виходу у світ.

Завдяки високому вмісту гіалуронової кислоти різної молекулярної ваги, засоби Intraceuticals зволожують шкіру абсолютно на всіх рівнях – низькомолекулярні сироватки працюють глибоко в дермі, середньомолекулярні гелі – в епідермісі, а живильний крем з гіалуроновою кислотою високого молекулярного не втрачаючи її.

 

Але це ще не все! Максимального результату ми досягаємо, поєднуючи базові засоби Intraceuticals з унікальними сироватками-бустерами, що містять вітаміни А, С і Е. Екстракти та витяжки екзотичних рослин австралійського континенту, що входять до їх складу, допомагають нам локально вирішувати особливі проблеми шкіри.

Я завжди захоплююсь тим, як миттєво відроджується шкіра після кожної процедури кисневого догляду Intraceuticals! Але якщо цим шляхом слідувати курсом, про який я розповів вище, то за кілька тижнів ваша шкіра гарантовано отримає приголомшливі результати.

 

Порада 2: Пийте вітаміни та біологічно активні добавки

Я настійно рекомендую приймати вітаміни і добавки всередину, щоб зміцнити волосся і нігті, які зазвичай гостро потребують цього. Вести здоровий спосіб життя і висипатися, відновлюючи свої сили – це також важлива складова бездоганного вигляду та здорової, квітучої шкіри. Добавки багаті на амінокислоти, вітаміни та мінерали, що містять необхідний для краси шкіри та волосся компонент – Омега-3 запорука вашої краси.

 

Порада 3. Якщо немає протипоказань – робіть пілінги

За шість тижнів до події, в особливих випадках, коли шкіра не просто втомлена, але вже має мережу поверхневих зморшок та інші ознаки старіння, я зазвичай рекомендую пілінги. Це займає більше часу, тому що розпочинати лікування слід ще раніше, але правильно розробивши програму курсу, можна досягти більш високих результатів.

Комбінуючи пілінги, що містять трихлороцтову кислоту (TCA), саліцилову кислоту, фенол і вітамін C можна кардинально попрацювати зі зморшками та пігментацією. Це дозволить помітно вирівняти та освітлити тон шкіри. Поєднання пілінгів з кисневим доглядом Intraceuticals – значно прискорить процес загоєння після будь-яких агресивних процедур, а крем із гіалуроновою кислотою у постпілінговому догляді перешкоджатиме трансепідермальній втраті вологи.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*