Власниця оскара 2020 вибирає intraceuticals!

Категорії

Директор Studio Services, справжній лорд – Gavin McLeod-Valentine, якому пощастило готувати до церемонії багатьох світових знаменитостей, не з чуток знає, що шкіра виглядає сяючою після процедур кисневого догляду Intraceuticals!

Лорд Гевін особисто готував до церемонії 2020 року Лору Дерн, яка стала володаркою Оскара в номінації “Краща жіноча роль другого плану”. Раніше «в його руках» також побували Олівія Колман (Оскар 2019) та Еллісон Дженні (Оскар 2018).

А сьогодні на особистій сторінці лорда Гевіна – короля червоної килимової доріжки з підготовки шкіри – цим титулом його нагородив американський журнал ELLE, з'явився жартівливий пост:

"Я ж казав, що ти виграєш Оскар, якщо процедури робитиму я! Як це вже було з іншими"

Хочете виглядати як зірки Голлівуду? Лорд Гевін ділиться своїми рецептами краси саме з вами!

«Дивлячись на бездоганну красу знаменитостей, легко припустити, що всі вони були благословлені досконалою шкірою від Бога, але це, звичайно, не завжди так. Постійні поїздки та подорожі, перевтома, недосипання, стрес під час зйомок та багатошаровий макіяж, який є частиною роботи, можуть призвести до знемоги будь-яку, навіть найобдарованішу природною красою шкіру… Саме тому підготовку до сезону «червоних килимових доріжок» зазвичай починають за кілька місяців. до майбутньої події.

За бездоганною зовнішністю, як правило, стоїть багато праці, трохи чаклунства та правильно підібраний косметологічний догляд.

Порада 1: Зволожуйте шкіру!

Головним недоліком, від якого страждає більшість з нас, є втома шкіри, викликана зневодненням. Я рекомендую почати спеціальний кисневий відхід від Intraceuticals, покликаний глибоко зволожити шкіру і подарувати їй те невловиме сяйво, яке завжди супроводжує зірок на червоній килимовій доріжці, за шість тижнів до великої події і закінчити безпосередньо в день виходу у світ. Завдяки високому вмісту гіалуронової кислоти різної молекулярної ваги, засоби Intraceuticals зволожують шкіру абсолютно на всіх рівнях – низькомолекулярні сироватки працюють глибоко в дермі, середньомолекулярні гелі – в епідермісі, а живильні креми з гіалуроновою кислотою високої молекулярної ваги. не втрачаючи її.

Але це ще не все! Максимального результату ми досягаємо, поєднуючи базові засоби Intraceuticals з унікальними сироватками-бустерами, що містять вітаміни А, С та Е, а також екстракти та витяжки екзотичних рослин австралійського континенту, які допомагають нам локально вирішувати особливі проблеми шкіри.

Я завжди захоплююсь тим, як миттєво відроджується шкіра після кожної процедури Intraceuticals! Але якщо цим шляхом слідувати курсом, про який я розповів вище, то за кілька тижнів ваша шкіра гарантовано отримає приголомшливі результати.

Порада 2: Пийте вітаміни та біологічно активні добавки!

Я настійно рекомендую приймати вітаміни і добавки всередину, щоб зміцнити волосся і нігті, які зазвичай гостро потребують цього. Вести здоровий спосіб життя і висипатися, відновлюючи свої сили – це також важлива складова бездоганного вигляду та здорової, квітучої шкіри. Мій улюблений бренд – це добавки Lumity, багаті на всі необхідні для краси шкіри та волосся амінокислоти, вітаміни, мінерали, а також незамінний компонент – Омега-3.

Порада 3. Якщо немає протипоказань – робіть пілінги!

За шість тижнів до події, в особливих випадках, коли шкіра не просто втомлена, але вже має мережу поверхневих зморшок та інші ознаки старіння, я зазвичай рекомендую пілінги. Це займає більше часу, тому що розпочинати лікування слід ще раніше, але правильно розробивши програму курсу, можна досягти більш високих результатів. Я великий шанувальник марки ViPeel. Комбінуючи пілінги, що містять трихлороцтову кислоту (TCA), Retina-A, саліцилову кислоту, фенол і вітамін C можна кардинально попрацювати зі зморшками та пігментацією, помітно вирівняти і освітлити тон шкіри, а в поєднанні з кисневим доглядом Intraceuticals агресивні процедури.

З питань придбання системи Intraceuticals та професійних косметичних наборів преміум-класу, звертайтесь до компанії DUSO – ексклюзивного дистриб'ютора Intraceuticals в Україні: (044) 498-98-01

 

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*