Уроки макіяжу від Джини Брук: ідеальний make-up починається зі щоденного догляду

Категорії

Бажаєте дізнатися, як знаменитості готуються до важливих подій? Як вони завдають тонального крему і він не пливе під час заходу? Разом із модним візажистом Джиною Брук нам не раз вдавалося побувати за лаштунками найважливіших світових показів та зйомок, але сьогодні ми не стежитимемо за трансляцією з червоної килимової доріжки, а поговоримо про те, як стати зіркою в домашніх умовах, не залишаючи своєї кімнати чи туалетного столика.

За довгу та успішну кар'єру Джина Брук встигла перетворити обличчя найвідоміших персон шоу бізнесу, серед її клієнтів: Мадонна, Кім Кардаш'ян, Сінді Кроуфорд, Жизель Бюндхен, Леді Гага, Гвен Стефані, Опра Вінфрі, Джастін Тімберлейк, Боб Ділан, Брітні Хетеуей, Жизель Бюндхен, Фіона Еппл та багато інших.

Підсумувавши цей колосальний досвід, Джина Брук вирішила поділитися з нами професійними тонкощами. Отже, головний секрет красивої шкіри - правильно підібраний догляд та зволоження! Кілька років тому Джина обрала своїм головним помічником та партнером у цьому питанні косметичний австралійський бренд Intraceuticals.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*